Створити одноразовий секрет
Передати доступи
Секрет створено
Спливає через
Приватне посилання на статус — тільки для вас
Показує, чи відкрили секрет і коли. Якщо там «відкрито», а адресат не відкривав, негайно змініть цей доступ.